oбјављено: 28. 12. 2011.

Велики Божићни концерт “Легенди”у Мостару

4563

 

 На великом традиционалном Божићном концерту, који организују Српско пјевачко и културно – умјетничко друштво Гусле Мостар и Српско просвјетно и културно друштво Просвјета Градски одбор Мостар, у ХД херцег Стјепана Косаче у Мостару, наступиће позната београдска група “Легенде”. Свечани концерт ће се одржати 08. јануара, с почетком у 19 часова.

“Испуњени смо радошћу које носи задовољство да град завидне љепоте и умјетничког стваралаштва бројних генерација попут Мостара, жели да чује и види групу ‘Легенде’. Концерту се радујемо на начин на који каква позоришна трупа буде радосна пред премијеру дјела до чијег приказа јој је много и из душе стало.  Очекујемо да ћемо пуноћу наше људске и умјетничке душе пјесмом вјерно осликати на нашем првом концерту у нама изузетно драгом граду. Најискреније смо захвални организатору на позиву”, кажу чланови Легенди пред њихов први наступ у Мостару.
А да је наступ једнако жељно очекиван и међу публиком свједоче најављени доласци њихових обожавалаца из цијеле БиХ, који ће доћи организовано у аутобусима. Управо због тога је неопходно да сви они који немају намјеру пропустити овај велики догађај улазнице преузму у винотеци Wине&Море (Стари мост 3) или у просторијама СПЦО Мостар (Конак 7), како би на тај начин себи осигурали мјесто на концерту.

 
одабир писма

пратите нас и на:

градилиште уживо: