oбјављено: 05. 11. 2011.

Посјета представника Америчке амбасаде у БиХ Епархији ЗХиП

0632

У петак 04.11.2011.г. Епархију ЗХиП у Мостару посјетили су представници Америчке амбасаде у БиХ предвођени господином Steven Gillen-om (службеником за људска права) и г. Edward Findlay –em (програмски официр за расељена лица), као и представници Catholic Relief Services-a са сједиштем у Мостару.

 

Уважене госте срдачно је примио и угостио парох мостарски Радивоје Круљ. Тема разговора била је реализација пројекта одрживог повратка расељених лица. Представници америчке амбасаде изнјели су своје планове у вези помоћи за све који живе на подручју Мостара. Истакнути званичници истакли су да би овим пројектом жељели да рефлектују слику Мостара из прератног времена.

Представници амбасада су се посебно осврнули на обнову кућа за породице које су истакле спремност да се врате и наставе да живе у Мостару. Парох мостарски Радивоје Круљ захвалио се уваженим гостима на спремност и доброј намјери да учествују у обнављању града Мостара и побољшању живота свих оних који живе у овом граду, истакавши том приликом да би заједничким снагама могли доста тога да ураде по питању повратка људи.

oзначено са:одабир писма

пратите нас и на:

градилиште уживо: